در بالمیل‌های پیوسته برای وارد کردن مواد اولیه داخل بالمیل مکانیزم‌هایی وجود دارد که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم:

  1.  ملاقه ای (Scoop feeder): در این مکانیزم مواد ورودی در یک مخزن قرار گرفته، ورودی ملاقه‌ای که به بدنه بالمیل فیکس شده و با آن می‌چرخد، از داخل مخزن مواد را از طریق بخش ملاقه‌ای خود به داخل بالمیل هدایت می‌کند. اگر درجه انباشتگی بالمیل زیاد بوده ( 45 تا 50 درصد) از این نوع ورودی استفاده می‌کنند. این ورودی قدیمی‌بوده و امروزه کمتر مورد استفاده قرار می‌گیرد. با توجه به سرعت تولید از ورودی‌های تک ملاقه‌ای و دو ملاقه‌ای استفاده می‌شود. در شکل‌ زیر ورودی تک ملاقه ای نشان داده شده است.

همچنین در شکل زیر ورودی دو ملاقه ای را را مشاهده می‌کنید.

  1. ناودانی (Spout feeder): مواد بوسیله این نوع ورودی تحت تاثیر نیروی وزنشان به داخل بالمیل هدایت می‌شوند. این نوع ورودی یکی از ارزان ترین و رایج­ترین انواع ورودی می‌باشد. شکل زیر این نوع ورودی را نمایش می‌دهد.

  1. ارتعاشی (Vibrating feeder): در این مکانیزم مواد ورودی بر روی صفحه‌ای در حال ارتعاش ریخته شده و به علت ارتعاشات صفحه مواد به داخل بالمیل هدایت می‌شوند.
  2. ورودی استوانه ای (Drum feeder): در این نوع ورودی همانطور که در شکل زیر مشاهده می‌کنید، در داخل یک استوانه یک بخش حلزونی قرار گرفته، به‌طوری که مواد ورودی که داخل این قسمت می‌شوند، توسط بخش حلزونی به طور خودبه‌خود به داخل بالمیل هدایت می‌شوند. این نوع ورودی را عموماً به همراه ورودی ناودانی یا لرزشی به‌کار می‌برند.

منبع: فصل اول پایان نامه کارشناسی مهندس حمید عزیزان با عنوان تحلیل مکانیکی بالمیل پیوسته (برترین پایان نامه دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی اصفهان در سال 1387)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *